La policia local de Begues persegueix el consum d’alcohol a la via pública

Els agents aplicaran sancions i realitzaran controls d’alcoholèmia per evitar disturbis com els que van succeir amb motiu de la celebració de la Castanyada en la població baixllobregatina.

L’Ajuntament de Begues ha posat en marxa un pla d’actuació, a través de la policia local, destinat a evitar els efectes del consum d’alcohol. En concret els agents intensificaran el treball que es desenvolupa al respecte amb controls d’alcoholèmia i sancionant el consum d’aquestes begudes als espais públics. Aquest pla d’actuació policial és com a conseqüència dels importants problemes de civisme a la via pública registrats durant la celebració de la Castanyada.

El pla d’actuació té un doble objectiu. Per una banda es volen evitar els perjudicis en forma de borratxeres i comes etílics que aquest consum incontrolat pot provocar sobre el segment jove de la nostra població. De la mateixa manera es volen reduir les molèsties que pateixen el conjunt de veïns i veïnes quan l’excés d’alcohol deriva en aldarulls, baralles, destrucció del mobiliari públic o per la brutícia que pot generar a la via pública.

Redacció / Foto: Ràdio Begues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
171

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix