Olesa fa un pas més per a recuperar l'antic escorxador

Imprimeix

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament el projecte d’adequació de l’edifici.

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, el projecte d'adequació de l'antic edifici de l'escorxador (fases 2 i 3). El projecte lliurat al consistori baixllobregatí, realitzat pel Servei d'Equipaments i Espai Públic, té com a objectiu recuperar aquest edifici patrimonial i adequar-lo com a espai cobert per a la realització d'activitats cíviques i culturals que actualment es realitzen a l'aire lliure.

Actualment, l'Ajuntament està duent a terme la primera fase de la rehabilitació de l'edifici, que disposa d'una superfície de 585,50 m2, amb la substitució total de la coberta, la consolidació estructural i l'enderroc d'elements que s'hi havia afegit amb el pas dels temps. El projecte lliurat a l'Ajuntament està estructurat en dues fases i permetrà obrir l'equipament a la ciutadania.

D'acord amb el projecte, l'edifici disposarà d'una gran sala diàfana, coberta i plenament ventilada, on realitzar les activitats. També es reformaran íntegrament els serveis sanitaris i es construiran uns magatzems annexos a la sala per tal de garantir la seva polivalència i la funcionalitat. El termini previst de les obres, que tenen un cost previst de 325.000 €, és de cinc mesos.

Redacció / Foto: Ajuntament d’Olesa de Montserrat