Olesa fa un pas més per a recuperar l'antic escorxador

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament el projecte d’adequació de l’edifici.

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, el projecte d'adequació de l'antic edifici de l'escorxador (fases 2 i 3). El projecte lliurat al consistori baixllobregatí, realitzat pel Servei d'Equipaments i Espai Públic, té com a objectiu recuperar aquest edifici patrimonial i adequar-lo com a espai cobert per a la realització d'activitats cíviques i culturals que actualment es realitzen a l'aire lliure.

Actualment, l'Ajuntament està duent a terme la primera fase de la rehabilitació de l'edifici, que disposa d'una superfície de 585,50 m2, amb la substitució total de la coberta, la consolidació estructural i l'enderroc d'elements que s'hi havia afegit amb el pas dels temps. El projecte lliurat a l'Ajuntament està estructurat en dues fases i permetrà obrir l'equipament a la ciutadania.

D'acord amb el projecte, l'edifici disposarà d'una gran sala diàfana, coberta i plenament ventilada, on realitzar les activitats. També es reformaran íntegrament els serveis sanitaris i es construiran uns magatzems annexos a la sala per tal de garantir la seva polivalència i la funcionalitat. El termini previst de les obres, que tenen un cost previst de 325.000 €, és de cinc mesos.

Redacció / Foto: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
111

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix