Castellví de Rosanes s’adhereix al projecte Joves per l’Ocupació

Imprimeix

Es busca donar formació tant professional com de tipus generalista a nois i noies a l’atur que no han finalitzat l’ESO o no han seguit estudiant.

     

Castellví de Rosanes s’ha adherit, un any més, al projecte Joves per l’Ocupació, que busca donar formació tant professional com de tipus generalista a nois i noies a l’atur i que no han finalitzat l’ESO, o bé que tot i tenir-la finalitzada no han seguit estudiant, per mirar d’incrementar-ne les possibilitats d’accés al món laboral. El Consell Comarcal ha presentat a la Generalitat el projecte conjunt de 19 municipis del Baix Llobregat de menys de 30.000 habitants –entre ells Castellví- per optar a rebre els fons que permetrien tirar endavant aquesta acció formativa i professionalitzadora.

El projecte Joves per l’Ocupació està adreçat a nois i noies a l’atur d’entre 18 i 25 anys, que estiguin inscrits al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i que no hagin finalitzat l’ESO o, si l’han finalitzada, no estiguin estudiant batxillerat ni cicles formatius. En cas de joves amb un grau de discapacitat del 33% o superior, la franja d’edat per optar a participar-hi s’amplia fins al 30.

Els nois i noies que vulguin més informació sobre el projecte, o bé que estiguin interessats en saber si podrien optar-hi en cas que es rebin els fons sol·licitats per engegar-lo, poden adreçar-se a la treballadora social de Castellví de Rosanes.

Redacció / Foto: Arxiu