Castellví de Rosanes s’adhereix al projecte Joves per l’Ocupació

Es busca donar formació tant professional com de tipus generalista a nois i noies a l’atur que no han finalitzat l’ESO o no han seguit estudiant.

     

Castellví de Rosanes s’ha adherit, un any més, al projecte Joves per l’Ocupació, que busca donar formació tant professional com de tipus generalista a nois i noies a l’atur i que no han finalitzat l’ESO, o bé que tot i tenir-la finalitzada no han seguit estudiant, per mirar d’incrementar-ne les possibilitats d’accés al món laboral. El Consell Comarcal ha presentat a la Generalitat el projecte conjunt de 19 municipis del Baix Llobregat de menys de 30.000 habitants –entre ells Castellví- per optar a rebre els fons que permetrien tirar endavant aquesta acció formativa i professionalitzadora.

El projecte Joves per l’Ocupació està adreçat a nois i noies a l’atur d’entre 18 i 25 anys, que estiguin inscrits al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i que no hagin finalitzat l’ESO o, si l’han finalitzada, no estiguin estudiant batxillerat ni cicles formatius. En cas de joves amb un grau de discapacitat del 33% o superior, la franja d’edat per optar a participar-hi s’amplia fins al 30.

Els nois i noies que vulguin més informació sobre el projecte, o bé que estiguin interessats en saber si podrien optar-hi en cas que es rebin els fons sol·licitats per engegar-lo, poden adreçar-se a la treballadora social de Castellví de Rosanes.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix