MercaGavà obrirà les seves portes el pròxim 24 de novembre

Imprimeix

Tindrà quatre plantes on hi haurà parades del mercat municipal i locals comercials exteriors, un supermercat i un aparcament per a 157 vehicles.

Les obres de construcció del nou MercaGavà ja estan en la seva recta final, El pròxim 24 de novembre és la data escollida perquè el nou equipament obri les seves portes. L’alcaldessa, Raquel Sánchez, assegura que la ciutat tindrà “un nou equipament comercial potent que dinamitzarà no només el sector comercial sinó també la vida d’aquest barri de la zona nord de Gavà. Oferim una potent oferta comercial a la nostra ciutat.”

MercaGavà consta de quatre plantes i té una superfície total de 12.257,81m2. La ciutadania podrà gaudir de l’oferta comercial d’un nou mercat amb 2.500 metres quadrats destinats a la venda, una superfície que duplica l’anterior. D’aquests, 1.000 metres quadrats es destinaran a les parades del mercat municipal i locals comercials exteriors, que ampliaran el seu espai, i la resta acollirà un nou supermercat de la firma Mercadona. L’oferta comercial disposarà també de bar i botigues exteriors, mentre que al soterrani s’ubicarà la planta de logística del mercat i de l’àrea de supermercat, càmeres, magatzems, zona de càrrega i descàrrega, i zona de residus, entre altres espais. L’actuació permetrà reforçar l’oferta comercial entre les parades i el supermercat i optimitzar la funcionalitat i les infraestructures de l’edifici, que acollirà un aparcament de dues plantes per a uns 157 vehicles.

La inversió ha estat d’uns 5,2 milions d’euros. A aquesta xifra, cal afegir els 300.000 euros que ha costat la instal·lació del mercat provisional a la plaça de Batista i Roca, atès que han estat les empreses adjudicatàries les que s’han fet càrrec de les despeses

Redacció / Foto: Televisió de Gavà