L’Ajuntament d’Esplugues demana ajuda a la ciutadania per elaborar el PAM

Ha posat urnes en disset equipaments municipals per decidir sobre les principals actuacions del mandat.

Del 30 d’octubre al 20 de novembre, la ciutadania d’Esplugues podrà fer propostes per acabar d’elaborar el Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2016-2019. Es per això que el consistori municipal ha disposat urnes en disset equipaments per decidir sobre les principals actuacions del mandat.

El 22 d'octubre es va fer una sessió del Consell de Ciutat –òrgan que reuneix unes 80 persones en representació de grups polítics, societat civil, teixit comercial i entitats–, en la qual l'alcaldessa, Pilar Díaz, va presentar el procés participatiu i va fer una crida a la participació. A més, també s’ha informat sobre el procés participatiu del PAM als consells municipals sectorials que se celebren.

Aquest procés obert a la participació ciutadana és un dels compromisos adquirits pel govern municipal d’Esplugues, que lidera Pilar Díaz, a l’inici del mandat. A més de participatiu, el procés serà també transparent, ja que de manera periòdica es retran comptes sobre l’evolució i el compliment de les actuacions que formin part del document final.

Redacció / Foto: Ajuntament d’Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix