El tercer tram del passeig Marítim estarà enllestit a principis del 2016

Imprimeix

Les obres de reurbanització del tram comprés avinguda República Argentina i el terme municipal de Sitges afecten el trànsit i també al trajecte dels autobusos.

Segons informa l’Ajuntament de Castelldefels, el tercer tram del passeig Marítim, a finals de setembre va iniciar les obres de reurbanització, estarà enllestit a començaments del pròxim any. La zona afectada està entre l'avinguda República Argentina i el terme municipal de Sitges. Durant els dos pròxims mesos, el tram estarà tancat a la circulació de vehicles, ja que l’objectiu és millorar la calçada i solucionar els problemes d’irregularitats que ara presenta el ferm.

Canvis

El carrer Mèxic reprèn el sentit de circulació original, mentre que el passeig del Ferrocarril canvia la direcció de la marxa. Tots els carrers transversals queden tallats al trànsit en el tram més pròxim al passeig Marítim i només hi poden accedir els veïns. D'altra banda, els pàrquings amb entrada i sortida al passeig Marítim no es podran fer servir durant bona part del temps que durin les obres. Com a solució, s'han habilitat tres zones d'aparcament lliure, dos al carrer Mèxic i la tercera al carrer Penyeta Roja.

El trajecte dels autobusos també s'ha vist modificat. En sentit Sitges, l'autobús continua circulant pel passeig del Ferrocarril, però de tornada (direcció Barcelona) passa pel passeig del Timó. També han estat traslladats provisionalment els contenidors de residus.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels