S’obre al trànsit el tram que comunica Pallejà amb el barri de Fontpineda

Imprimeix

La carretera, que serà operativa aquest dissabte, ha estat tallada durant uns cinc mesos per obres de millora.

Des del pròxim dissabte dia 31 d’octubre entrarà en servei al trànsit el nou tram de carretera que uneix el nucli urbà de Pallejà amb el barri de Fontpineda. Les obres de millora de la carretera han suposat una ampliació de la calçada, la instal·lació d’una xarxa de clavegueram, inexistent fins ara, el soterrament dels serveis i la instal·lació d’un nou enllumenat públic. Per la qual cosa, el vial ha estat tallat durant cinc mesos amb la intenció de garantir la seguretat dels vehicles i vianants que diàriament utilitzen aquesta via per als seus desplaçaments.

Paral·lelament s’han creat nous passos de vianants, entre ells dos elevats, i guals més amples que ofereixen als veïns i veïnes de la zona més seguretat a l’hora d’accedir a les seves finques. La creació d’alguns nous trams també ha permès fer una nova distribució del traçat amb canvis en el sentit de circulació d’alguns carrers.

Només restaran alguns arranjaments a les finques afectades pel projecte, i la retirada d’algunes instal·lacions provisionals per part de les companyies de serveis. L’obertura del vial també permetrà recuperar els horaris i el recorregut habitual del bus urbà.

Redacció / Foto: Ajuntament de Pallejà