Triple reconeixement per al celler Canals Canals de Castellví de Rosanes

Va obtenir dos guadons d’or i un de bronze en l’edició 2015 dels Premis Vinari.

Castellví de Rosanes s’ha fet un nom en el món del cava català. Les caves Canals Canals van ser guardonades amb tres premis –dos d’or i un de bronze- en l’edició 2015 dels Premis Vinaris. Uns guardons que reconeixen els millors vins i escumosos catalans.

Dos productes, que va presentar el celler castellvinenc –el cava Marta Passió Reserva i el cava Duran Gran Reserva-, van ser guardonats en la seva primera participació en aquest concurs, en què diferents experts realitzen un tast a cegues de tots els productes que competeixen en el certamen.El cava Marta Passió Reserva va ser guardonat amb el Vinari d’Or al millor cava rosat i també amb el Vinari d’Or especial al millor cava de la DO Cava. El cava Duran Gran Reserva, per la seva part, va rebre un Vinari de Bronze en la categoria d’escumosos gran reserva.

Des de Canals Canals han fet ressaltar la importància dels guardons obtinguts i el fet que es tracta d’un premi on es valoren els productes amb un tast a cegues.La setmana entrant és previst que el celler castellvinenc sigui a Londres per recollir un nou premi en el marc dels Wines from Spain Awards 2015.

Redacció / Foto: Premis Vinari 2015

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
236

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix