El comitè d’Inovyn-Solvay convoca una marxa en defensa dels llocs de treball

Està prevista per al pròxim dimarts 3 de novembre i començarà a les portes de la fàbrica i finalitzarà davant de l’Ajuntament de Martorell.

El comitè d’empresa Inovyn-Solvay ha manifestat, a través d’un comunicat, la convocatòria per al pròxim dimarts 3 de novembre d’una marxa en defensa dels llocs de treball. Aquesta decisió està emmarcada dins del calendari de mobilitzacions acordat pel comitè de l’empresa per exigir una solució a la crisi que afecta el centre de treball de Martorell, després que el Ministeri d’Indústria l’exclogués de la subhasta del contracte elèctric, i a les gestions i actuacions realitzades fins al moment.

Aquesta marxa començarà a les 18 hores, a les portes de la fàbrica (carrer de Marie Curie, 1) i finalitzarà davant de l’Ajuntament de Martorell (plaça de la Vila), on està previst llegir un manifest en defensa de la continuïtat de l’activitat de la planta i dels llocs de treball. CCOO d’Indústria de Catalunya ha anunciat que donarà suport a la convocatòria i acompanyarà els treballadors i treballadores en aquesta mobilització.

El comitè continua exigint a la direcció de l’empresa que posi tots els mitjans necessaris per resoldre la delicada situació en què es troben. Alhora, demana al Ministeri d’Indústria que s’impliqui en la cerca d’una solució que garanteixi la viabilitat i l’ocupació de la planta.

Redacció / Foto: diaritreball.cat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix