Nou reconeixement per a Castelldefels

Imprimeix

El municipi rebrà aquest dimecres el Segell de Distinció de Turisme Familiar per part de la l’Agència Catalana de Turisme.

El municipi baixllobregatí podrà lluir una nova certificació de qualitat turística. Aquest dimecres 28 d’octubre, l’Oficina de Turisme de la Platja serà escenari de l’acte de lliurament per part del Conseller d’Empresa i Ocupació en funcions de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, del Segell de Distinció de Turisme Familiar. Un acte que comptarà amb la presència de l’alcaldessa, Candela López. La consecució d'aquest nou certificat ha estat fruit del treball conjunt entre l'Ajuntament i els hostalers i restauradors de la ciutat.

Amb el segell de destinació de turisme familiar, l'Agència Catalana de Turisme distingeix els municipis que són especialment sensibles a aquest segment de la demanda i ofereixen uns equipaments i serveis adaptats a les necessitats de les famílies amb nens. D’aquesta manera, la ciutat baixllobregatina formarà part del conjunt de municipis de Catalunya que disposen del segell que indica que tenen una oferta certificada d'establiments d'allotjament, restauració, i d'oci i lleure adreçats als més petits, el conjunt dels quals, un cop verificats per personal tècnic de l'Agència Catalana de Turisme (ACT), és reconegut per part d'aquest organisme de la Generalitat amb l'atorgament de la marca DTF.

El segell de Destinació de Turisme Familiar dóna una major visibilitat als municipis que volen atraure aquest públic. El 60% dels visitants que arriben a Catalunya s'integren en el segment de turisme familiar, és a dir adults amb fills que vénen a gaudir de l'estada. La certificació garanteix que les famílies podran gaudir de serveis adequats llurs necessitats.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels