El Papiol fa el primer enviament de material al poble sirià

Imprimeix

Es realitza a través de l’Asociación de Ayuda al Pueblo Sirio (AAPS) que s’està fent arribar tot el que es va recollir el passat 12 de setembre.

El primer enviament al poble siri ja és una realitat. El grup de mares -algunes d’elles del Papiol-, que a principis de setembre van tenir la idea d’organitzar una recollida de material d’ajut humanitari per als refugiats sirians amb l’objectiu d’enviar-lo a l’illa grega de Kos, continuen treballant ara perquè la resta del material arribi als seus destinataris i, sobretot, per estar segures que es gestionarà bé un cop allà.

L’Asociación de Ayuda al Pueblo Sirio (AAPS) és una de les moltes ONG amb què les mares han estat en contacte des del principi per no treballar soles. Aquesta organització envia constantment material a Síria des de Madrid. Que sigui una associació amb experiència en gestionar enviaments de material humanitari al lloc, fa que les mares confiïn que tot això arribarà a la gent que ho necessita.

En aquest primer enviament hi havia mantes, sacs de dormir, tendes de campanya, bolquers, articles d’higiene personal com tovalloletes, sabó o xampú, i altres articles de bebè com cotxes per a nens. En total catorze pales de material, que s’ha transportat amb un camió de la Fundació SEUR, una organització sense ànim de lucre dedicada a la logística solidària I que es fa càrrec del cost d’aquest transport.

Redacció / Foto: AAPS