Els treballadors de l’Ajuntament del Papiol faran un curs de conducció

Està emmarcat dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura per la qual cosa se’ls ensenyarà a reduir el consum d’energia i per tant la contaminació ambiental.

L’Ajuntament del Papiol ha programat per al pròxim divendres 30 d’octubre un curs de conducció eficient per a alguns treballadors municipals que habitualment utilitzen vehicles durant la jornada laboral, com la policia o la brigada. La formació, també la faran l’alcalde i alguns regidors, com el de Medi Ambient i Mobilitat, Albert Querol. L’activitat, subvencionada per l’Institut Català d’Ernergia (ICAEN), està emmarcada dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

L’objectiu d’aquesta formació, més pràctica que teòrica i que durarà un matí, és donar una sèrie de consells als conductors de cara a reduir significativament el consum d’energia i, com a conseqüència, la contaminació ambiental.

El consistori municial baixllobregatí té la voluntat repetir la iniciativa i obrir aquest curs a la població més endavant.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix