L’Ajuntament dóna veu a la ciutadania per elaborar el Pla de Govern 2015-19

Imprimeix

El consistori municipal engega el projecte "Sant Boi d'aquí a 4 anys" on el debat es canalitzarà per xarxes socials (facebook, twitter i youtube), sessions participatives als barris i una jornada de cloenda.

S’ha posat en marxa el procés de participació ciutadana del Pla de govern 2015-19, on el consistori municipal convida la ciutadania a participar en un debat global i estratègic sobre com ha de ser "Sant Boi d'aquí a 4 anys". La difusió del procés i la participació en el debat es canalitzaran principalment amb l’ús de formes innovadores de relació amb la ciutadania com les noves tecnologies i les xarxes socials (Facebook, Twitter i Youtube). També hi ha previstes sessions participatives als barris i una jornada de cloenda, a finals de novembre, que tindrà lloc a Can Massallera.

El govern municipal, format pel PSC i ICV-EUiA-MES, ha consensuat cinc prioritats polítiques per millorar la ciutat en aquest mandat: Educació i Cultura, Dinamització econòmica i ocupació, Igualtat, Entorn natural i sostenibilitat i Espai públic. Aquests cinc eixos seran la base del Pla de govern 2015-19, que s'ha d'aprovar en el Ple del mes de desembre juntament amb el Pressupost Municipal.

Redacció / Foto: Arxiu