Els castellvinencs decidiran les prioritats per a l’exercici 2016

Imprimeix

Participaran en un qüestionari que ha dissenyat l’Ajuntament amb l’objectiu de prioritzar les actuacions en funció dels recursos i la voluntat veïnal.

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha enviat a tots els veïns i veïnes un qüestionari per saber les prioritats de la ciutadania per a l’exercici 2016. L’objectiu d’aquesta iniciativa municipal de participació ciutadana és poder prioritzar les actuacions d’acord amb l’aportació dels veïns i veïnes de Castellví i en funció dels recursos disponibles.

En el qüestionari també s’han inclòs algunes preguntes sobre temes a més llarg termini de cara a perfilar algunes línies de treball per als pròxims anys. Enguany, a més, les persones que prefereixin lliurar el qüestionari sense sortir de casa podran optar per la versió ‘online’ del mateix, disponible a l’apartat d’enquestes del web.

Els qüestionaris són totalment anònims i aniran arribant aquests dies a les llars –dos per domicili-. Un cop omplerts, es podran lliurar fins al pròxim 30 d’octubre, dipositant-los a les urnes situades al vestíbul de l’Ajuntament, al Casal de la Gent Gran i al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina. La versió ‘online’ estarà també disponible fins a la mateixa data.

Audiències públiques

Paral·lelament es convocaran els pròxims dies dues audiències públiques per tractar de diverses qüestions. Les sessions serviran per fer un repàs a la situació actual del municipi des de diversos punts de vista –econòmic, social, urbanístic, d’infraestructures, etc.-, alhora que es parlarà dels projectes d’ordenances i pressupostos. En el cas de Can Sunyer i Valldaina, també es tractarà sobre l’estat actual de la qüestió del clavegueram.

La primera de les audiències públiques tindrà lloc divendres 23 d’octubre a les 19.30 hores al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina. El divendres següent, 30 d’octubre, se’n farà una segona al saló de plens de l’Ajuntament, també a les 19.30 hores.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castellví de Rosanes