L’aeroport millora el servei a persones amb mobilitat reduïda

Imprimeix

Incorpora dos vehicles elèctrics per traslladar a aquest tipus de passatgers i circulen per les zones d’embarcament i desembarcament de la terminal T1.

L’Aeroport de Barcelona-el Prat ha incorporat dos vehicles elèctrics tipus buggy al seu servei d’assistència a persones amb mobilitat reduïda (PMR) amb la finalitat d’agilitzar el moviment d’aquest tipus de passatgers per l’interior de la terminal T1.Els vehicles circulen per la zona d’embarcament de les portes D i E -una vegada passat el control de passaports-, per la zona de desembarcaments de les portes A i C i des del Shopping Center fins a l’inici de les portes B, on es troba un dels punts d’assistència a PMR de la terminal.

Cada un dels cotxes elèctrics disposa de sis places, inclosa la del conductor, i podrà ser utilitzat per passatgers amb autonomia suficient per accedir a l’equip pels seus propis mitjans si així ho desitgen.

El servei d’atenció a persones amb mobilitat reduïda no suposa ninguna despesa per l’usuari. El passatger ha de sol·licitar-ho al moment de realitzar la reserva dels bitllets o, de manera opcional.

Redacció / Foto: Aeroport Barcelona-el Prat