Corbera vol potenciar el turisme, el comerç i l’emprenedoria del municipi

Presentarà el pròxim 24 d’octubre el projecte “La Corbera de les 15.000 meravelles”, que ha comptat amb la participació de la ciutadania.

La Sala Diadema serà escenari, el pròxim 24 d’octubre, de la presentació oficial del projecte “La Corbera de les 15.000 meravelles”. Un projecte que se centra en la dinamització del municipi baixllbregatí en tres eixos: turisme, Comerç i emprenedoria.

Aquest projecte de l’Ajuntament de Corbera s’ha anat perfilant gràcies a la participació de totes aquelles persones que han assistit a les diferents reunions convocades amb la intenció de rebre aquelles aportacions, crítiques, necessitats o idees.

Segons Jordi Anducas, regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Àrea de Joventut, aquests projectes i aquestes iniciatives es posaran en marxa de manera progressiva en els pròxims mesos amb l’objectiu d’aconseguir potenciar totes aquelles coses que tenim i que volem donar a conèixer. Cal un esforç de tothom per aconseguir crear la Corbera de les 15.000 meravelles”.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix