Olesa engega el projecte Desmarca’t! per a joves desocupats

Imprimeix

L’objectiu d’aquesta iniciativa del consistori municipal es obrir oportunitats de formació i ocupació als joves de la població.

El projecte Desmarca't! va dirigit a joves del municipi entre 16 i 25 anys, que es troben en situació de desocupació i que no continuen els estudis en l’etapa post obligatòria.

El projecte Desmarca’t!, que s’iniciarà el pròxim novembre i finalitzara el juny de 2016, és gestionat des dels departaments de Serveis Socials, Joventut i Promoció econòmica de L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat amb la intenció d’oferir diversos itineraris formatius als joves. La primera actuació serà la formació, gratuïta,  en horticultura. 

Aquesta proposta va dirigida alsjoves del municipi entre 16 i 25 anys, que es troben en situació de desocupació i que no continuen els estudis en l’etapa post obligatòria amb la finalitat de millorar la seva socialització, ocupabilitat i oportunitats d’accés al mercat laboral. S’oferix coneixements horticultura per aformar-se en l’àmbit de la gestió i manteniment d’un espai d’hort, fent de l’hort i de la rutina del seu manteniment  un mitjà educatiu i inclusiu.

Redacció / Foto: Ràdio Sabadell