Persones amb disminució treballaran pel manteniment de les zones verdes

L’Ajuntament de Sant Just ha contractat l’empresa santfeliuenca Xamfrà per un període de sis mesos.

L’empresa Xamfrà de Sant Feliu de Llobregat serà l’encarregada del manteniment de jardineria i neteja de determinades zones verdes de Sant Just Desvern per un període de sis mesos. El plec incorporava clàusules socials que han fet possible que aquesta empresa, que treballa amb col·lectius amb persones amb disminució reconeguda, pogués accedir-hi.

Seran entre dues i tres persones les que prestaran el servei a les zones verdes del Casal de Joves, Roquetes, Salvador Espriu, Sagrera i Pere Dot. També està previst que el pròxim contracte públic de manteniment de jardineria  incorpori, com a novetat, un apartat de clàusules socials per facilitar la inclusió laboral i social de col·lectius sensibles. 

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Just

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix