Olesa posa en marxa rutes “inclusives” pel seu terme municipal

Imprimeix

Una activitat inclusiva que serà la primera de diverses propostes que es volen organitzar des del l'Ajuntament baixllobregatí.

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat posa en marxa el pròxim 30 d’octubre d’una ruta urbana guiada adaptada a les persones amb mobilitat reduïda. Una activitat inclusiva que serà la primera de diverses propostes que es volen organitzar des de l’Ajuntament.

I és que la Regidoria de Benestar Social fa un pas més dins el programa ja establert de rutes guiades obertes a tothom que es fan pel nucli urbà i pel terme municipal. Són unes sortides que estan plenament consolidades al municipi i que s’han ampliat també als caps de setmana gràcies a la gran acollida que han tingut.

La primera de les sortides accessibles per a persones amb mobilitat reduïda, incloses aquelles que es desplacen en cadires de rodes, serà una ruta per les fonts urbanes d’Olesa. La sortida, que és gratuïta i oberta a tothom, començarà a les 10.30 h i el punt de trobada és davant de l’Ajuntament.

La Regidoria de Benestar Social ha informat que la intenció de l’Ajuntament és que, a poc a poc, la gran majoria d’activitats que s’organitzin des de l’Ajuntament, siguin inclusives i obertes a tota la població.

Redacció / Foto: Totrodat