Un centenar de persones troben treball a l’Ajuntament de Cornellà

Imprimeix

La meitat de persones contractades seran professionals del sector de l’educació en situació de vulnerabilitat social i formen part d’un nou pla d’ocupació local.

Un total de 100 persones de Cornellà en situació de desocupació seran contractades durant sis mesos a partir de novembre per l'Ajuntament de Cornellà. Aquestes reforçaran diferents serveis municipals i formen part dels plans d'ocupació local que es destinen a persones en situació de vulnerabilitat o aturats de llarga durada.

Més de la meitat del centenar de persones contractades (52 en total), seran professors, pedagogs o altres professionals del sector de l'ensenyament que treballaran en diferents projectes educatius municipals, com és el cas del reforç assistit a les escoles amb un total de 17 docents incorporats. També està previst contractar a persones d’aquest perfil per cobrir altres tasques en biblioteques, centres de formació, i altres programes educatius municipals.

Pel que fa als altres 48 llocs de treball pels quals s’incorporaran persones en situació d’atur, els perfils requerits han estat administratius o bé persones amb experiència de caràcter més específic per realitzar tasques de millora en l’espai públic, i de foment d’actituds cíviques.

Quatre-centes cinquanta

Amb la posada en marxa d'aquests nous plans d'ocupació, el consistori municipal baixllobregatí haurà donat feina a 450 persones de la ciutat durant 2015, en contractes per períodes de sis mesos. Els plans d'ocupació locals s'han dissenyat després d'una anàlisi exhaustiva del perfil professional de la població local en atur, amb la intenció de beneficiar a tots els sectors i garantir la màxima inserció.


Redacció / Foto: xarxanet.org