Ajuts per pagar rebuts a les famílies amb dificultats econòmiques

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca disposa d’una partida de 80.000 euros per evitar talls de subministrament.

Les famílies que tinguin dificultats econòmiques per pagar els rebuts dels subministraments de casa seva tindran l’ajuda de l’Ajuntament. D’aquesta manera s’evitarà els talls i es garantirà l’accés a serveis de primera necessitat. El consistori municipal disposa d’una partida de 80.000 euros per aquest any per ajudar a pagar rebuts de llum i de gas i ha arribat a un acord amb l’empresa Aqualia, concessionària del servei d’aigua, per evitar talls en el subministrament en cas d’impagament. L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha recordat que “l’objectiu de la mesura és contribuir a minimitzar els efectes de la crisi sobre les famílies.”

Les famílies que tinguin un mínim de dos rebuts impagats es podran adreçar a l’Ajuntament per tal de saber si es poden beneficiar d’aquesta línia d’ajut, que un cop tramitada, paralitza el procés de tall de subministrament per part de la companyia i cobreix el deute que s'ha generat.

Els requisits per accedir a l'ajut és ser titular del contracte de subministrament d'ús domèstic per concepte de gas, aigua i/o electricitat i tenir uns ingressos bruts anuals per família no superiors a 10.841 euros per família unipersonal, 18.429 euros per família de dues persones i 23.849 euros per a famílies de tres o més persones.

També poden accedir persones majors de 60 anys, que tinguin una pensió mínima de jubilació, incapacitat o viduïtat, i unitats familiars amb tots els seus integrants a l'atur.

Redacció / Foto: Fundació Catalunya

 

 

 

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
171

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix