L'Ajuntament de Sant Boi destinarà 25.000 euros a beques per a joves

Imprimeix

L’objectiu és promoure i facilitar els processos d'emancipació juvenil i garantir la igualtat d'oportunitats i la cohesió social.

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat té previst destinar un total de 25.000 euros a la nova convocatòria d'ajudes per a joves de la ciutat. Els objectius principals són col·laborar en el finançament de projectes de joves de la ciutat en diferents àmbits: formació, mobilitat, conciliació de la vida familiar amb la vida laboral o / i formativa de mares joves, autonomia de persones joves amb discapacitat. La finalitat és promoure i facilitar els processos d'emancipació juvenil, i garantir la igualtat d'oportunitats i la cohesió social entre la població jove.

El termini per presentar les sol·licituds finalitzarà el 13 de novembre de 2015. La concessió dels ajuts sol·licitats es farà mitjançant el procediment de concurrència competitiva. Poden sol·licitar aquests ajuts les persones joves entre 16 i 35 anys empadronades a Sant Boi (durant els últims sis mesos), i no superar uns ingressos mensuals màxims.

Redacció / Foto: Te interesa