×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 627

Sant Joan Despí celebra el cap de setmana la XII Diada d’Entitats

Imprimeix

Participaran més d’una setantena d'associacions i es farà a la rambla Josep Maria Jujol que es convertirà en l'aparador del teixit associatiu que hi ha al municipi.

Aquest dissabte i diumenge 3 i 4 d'octubre la rambla Josep Maria Jujol es convertirà en un gran aparador de les activitats i propostes de les seixanta-quatre entitats que participen en la XII edició de la Diada d'Entitats. Durant dos dies se celebraran un ampli ventall d’activitats com tallers; aprendre a construir instruments musicals; conscienciar-nos en l'espai solidari... i, sobretot, serà una oportunitat única per passejar i veure la feina d'un bon grapat d'entitats santjoanenques.

Aquest any les noves tecnologies tornaran a ser les grans protagonistes. Els ciutadans podran seguir el dia a dia de la Diada a través del web www.diada.despientitats.cat des de la qual podrem accedir a les activitats, veure el directori d'entitats, els espectacles programats, participar-hi a les xarxes socials, etc.

La cooperació tindrà un lloc propi a l'espai solidari que aquest any ens proposa "destruir murs per construir la pau". Aquí podrem veure com els murs que hi ha arreu del món impedeixen a moltes persones viure amb dignitat.

La solidaritat també hi serà present al punt de recollida d'aliments de la Taula d'Atenció Social. La música, la dansa i el ball també tindran un espai propi a la Diada d'Entitats, a l'escenari ubicat a la plaça del Sol Solet. 

Nit de degustació

El mercat del Centre, farà el dissabte 3 d'octubre, de 20 a 24 hores, una Nit de Degustació on la clientela podrà tastar els plats preparats pels paradistes i una beguda al preu de 2 euros. Una manera d'implicar el comerç local en les activitats de ciutat.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Joan Despí