Sant Joan Despí celebra el cap de setmana la XII Diada d’Entitats

Participaran més d’una setantena d'associacions i es farà a la rambla Josep Maria Jujol que es convertirà en l'aparador del teixit associatiu que hi ha al municipi.

Aquest dissabte i diumenge 3 i 4 d'octubre la rambla Josep Maria Jujol es convertirà en un gran aparador de les activitats i propostes de les seixanta-quatre entitats que participen en la XII edició de la Diada d'Entitats. Durant dos dies se celebraran un ampli ventall d’activitats com tallers; aprendre a construir instruments musicals; conscienciar-nos en l'espai solidari... i, sobretot, serà una oportunitat única per passejar i veure la feina d'un bon grapat d'entitats santjoanenques.

Aquest any les noves tecnologies tornaran a ser les grans protagonistes. Els ciutadans podran seguir el dia a dia de la Diada a través del web www.diada.despientitats.cat des de la qual podrem accedir a les activitats, veure el directori d'entitats, els espectacles programats, participar-hi a les xarxes socials, etc.

La cooperació tindrà un lloc propi a l'espai solidari que aquest any ens proposa "destruir murs per construir la pau". Aquí podrem veure com els murs que hi ha arreu del món impedeixen a moltes persones viure amb dignitat.

La solidaritat també hi serà present al punt de recollida d'aliments de la Taula d'Atenció Social. La música, la dansa i el ball també tindran un espai propi a la Diada d'Entitats, a l'escenari ubicat a la plaça del Sol Solet. 

Nit de degustació

El mercat del Centre, farà el dissabte 3 d'octubre, de 20 a 24 hores, una Nit de Degustació on la clientela podrà tastar els plats preparats pels paradistes i una beguda al preu de 2 euros. Una manera d'implicar el comerç local en les activitats de ciutat.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix