Comiat solidari dels ‘chiringuitos’ d’Iguana Group

Imprimeix

L’empresa farà el lliurament d’uns 3.000 euros a la Creu Roja després del compromís que va adquirir en donar a l’entitat benèfica un euro per menú servit durant l’estiu.

Iguana Grup organitza demà dissabte una festa que tanca la temporada els seus tres ‘chiringuitos’. Se celebrarà en el Chiringuito Iguana de Les Botigues de Sitges a partir de les dotze del matí. Durant l'esdeveniment, que començarà amb animació pels més petits i finalitzarà amb un concert per als adults, es farà lliurement a la Creu Roja de Castelldefels i Gavà d'un xec d'aproximadament 3.000 euros amb la finalitat d’ajudar econòmicament perquè aquesta institució pugui continuar exercint la seva labor d’assistència. La donació dels diners s’ha obtingut gràcies al pacte que van signar la Creu Roja amb l'empresa Iguana Grup a través del compromís d’aquesta de donar 1 euro per menú servit durant l'estiu a l'entitat benèfica.

Amb més de 15 anys d'existència, Iguana Grup s'ha distingit per promocionar en els seus ‘chiringuitos’ una platja d'oci sostenible, familiar, esportiu i social, i s'ha involucrat de manera activa en la sostenibilitat mediambiental. Dins d'aquest últim apartat, Iguana Grup ha anat col·laborant amb diferents entitats benèfiques, com els Payapupas, Associació Amyco (càncer) o Criança Feliç (nens desfavorits del Brasil).

El programa

12 h.- Activitats infantils (Representació de “les dues princeses”, de la pel·lícula de Disney Elsa i Anna. Actuació de la cantant infantil Pila. Castell inflable)

17 h.- Zumba amb David.

18.30 h.- Acte de donació del xec a la Creu Vermella.

19 h.- Concert de Mala Vida.

Redacció / Foto: Iguana Group