El barri castelldefelenc de Bellamar ja té nou enllumenat

Imprimeix

És més modern, sostenible i contribuirà a millorar la seguretat de vianants i conductors.

La nova il·luminació del barri de Bellamar (Castelldefels) ja està en funcionament. Una actuació del consistori municipal que dóna resposta a una de les demandes i necessitats històriques dels veïns. Amb aquesta actuació s'ha il·luminat una xarxa vial d'uns 10 quilòmetres. El nou enllumenat contribuirà a millorar la seguretat de vianants i conductors. El preu d'adjudicació de l'obra ha estat de 887.289,50 € (IVA inclòs), finançats a parts iguals entre l'Ajuntament de Castelldefels i la Diputació de Barcelona.

En total s’han instal·lat de 404 punts de llum nous, 355 de tecnologia LED i 49 de tecnologia de VSAP que amplien la xarxa existent, tot seguint les característiques i necessitats lumíniques de cada zona del barri. És una opció sostenible, pràctica i funcional.

Les obres d'instal·lació van començar el passat 21 d'octubre de 2014 i han tingut una durada de més d'11 mesos. A partir de la pròxima setmana, es començarà a fer el desmantellament de l'enllumenat que hi havia fins a la data i en certs carrers

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels