L’Ajuntament de Pallejà institueix la Nit Golfa

Es tracta d’una festa temàtica per als joves que està previst convocar de forma habitual abans de la celebració de l’Assemblea Jove de Participació, on podran participar en les polítiques locals adreçades al seu grup d’edat.

Aquest divendre 2 d’octubre l’Ajuntament de Pallejà ha convocat la primera Nit Golfa. Es tracta d’una festa temàtica, que se celebrarà al Jovespai. Un esdeveniment que està previst convocar de forma habitual una setmana abans de la celebració de l’Assemblea Jove de Participació. La primera comptarà amb l’ambientació musical d’un dj local i oferirà als joves mojitos i còctels saludables. La barra de bar anirà a càrrec de l’equip femení del Club de Futbol Pallejà.

Veu al municipi

La primera Assemblea Jove de Participació que promou el consistori municipal està convocada per al dia 8 d’octubre a partir de les 19 h al Jovespai. L’objectiu d’aquesta trobada és permetre que siguin els mateixos joves els qui participin directament en el desenvolupament de les polítiques locals que s’adrecen al seu grup d’edat.

Els participants podran fer les seves consultes i suggeriments, decidir una part del pressupost de la regidoria de Joventut i es crearan comissions de treball per a dissenyar el programa d’activitats que es duen a terme al municipi de manera habitual.

Redacció / Foto: Jovespai

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
177

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix