Demà es tanca a la circulació el tercer trama del passeig Martítim de Castelldefels

Imprimeix

Les obres de reurbanització afectaran la circulació de cotxes i autobusos durant dos mesos.

A partir de demà 28 de setembre s'iniciaran les obres de reurbanització de la calçada del passeig Marítim (entre l'avinguda República Argentina i el terme municipal de Sitges). Uns treballs tindran una durada aproximada de dos mesos, període durant el qual aquest tram del passeig Marítim estarà totalment tancat a la circulació de vehicles.

El carrer Mèxic reprendrà el sentit de circulació original, mentre que el passeig del Ferrocarril canviarà la direcció de la marxa. Tots els carrers transversals quedaran tallats al trànsit en el tram més pròxim al passeig Marítim i només hi podran accedir els veïns.

D'altra banda, els pàrquings amb entrada i sortida al passeig Marítim no es podran fer servir durant bona part del temps que durin les obres. Com a solució, s'habilitaran tres zones d'aparcament lliure, dos al carrer Mèxic i la tercera al carrer Penyeta Roja.

El trajecte dels autobusos també es veurà modificat. En sentit Sitges, l'autobús continuarà circulant pel passeig del Ferrocarril, però de tornada (direcció Barcelona) passarà pel passeig del Timó. També seran traslladats provisionalment els contenidors de residus.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels