Sant Boi prepara als joves per a l'accés a cicles formatius de grau mitjà

Imprimeix

L’oferta està englobada dins del programa ‘Canvia el teu futur’ que facilita el retorn al sistema educatiu i permet millorar les opcions de trobar feina.

El Servei d'Informació Juvenil El Punt de Sant Boi de Llobregat ha ampliat l'oferta del programa ‘Canvia el teu futur’, que té com a objectiu facilitar el retorn dels joves i les joves de la ciutat al sistema educatiu. Aquest setembre, la novetat és un curs de preparació de les proves d'accés a cicles de grau mitjà de formació professional.

El Programa Canvia el teu futur, adreçat a joves amb intenció de reincorporar-se al sistema educatiu reglat i millorar així les opcions de trobar feina, ofereix també estudis per preparar l'accés a cicles formatius de grau superior. En l'edició de l'any passat, 34 de 39 joves participants van finalitzar la formació. En els dos anys en què s'ha fet el curs, el 69% de les persones participants que van fer les proves van aconseguir superar-les.

Les classes tindran una durada de 330 hores i es realitzaran a la Factoria Jove de Can Massallera entre setembre de 2015 i maig de 2016. Es cursaran llengua catalana i castellana, llengua estrangera, competència social i ciutadana, matemàtiques, interacció amb el món físic i competència tecnològica. A partir de gener el programa ‘Canvia el teu futur’ té previst oferir també classes de reforç escolar i iniciació a idiomes per a joves.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi