L’Ajuntament de Sant Boi desconnecta i precinta les antenes del carrer Rubió Lluch

Imprimeix

Segons la Plataforma de Marianao Contra les Antenes de Telefonia Mòbil al Nucli Urbà, el consistori ha instat a Vodafone a desmantellar-les i en el cas que no ho faci serà el mateix ajuntament el que ho realitzarà.

Segons informa en un comunicat la Plataforma de Marianao Contra les Antenes de Telefonia Mòbil al Nucli Urbà, el passat 7 de setembre, inspectors de l´Ajuntament de Sant Boi van desconnectar i precintar la instal·lació de les antenes de telefonia mòbil de Vodafone al carrer Rubió i Lluch, que han deixat d´emetre.

A més, segons la plataforma, el consistori municipal ha instat a Vodafone que desmantelli les antenes. En el cas que no faci en les pròximes setmanes, el mateix Ajuntament procedirà al seu desmantellament.

Des de la la Plataforma de Marianao Contra les Antenes de Telefonia Mòbil al Nucli Urbà “volem felicitar-nos totes i tots perquè, amb la participació activa dels veïns i veïnes, s´ha aconseguit l´objectiu de desmantellar aquestes antenes. També volem agrair també a tots els grups polítics que han donat suport a aquesta proposta, i a totes les entitats, institucions, professionals, etc... que han assessorat i donat suport des del primer moment aquesta intensa lluita que es va iniciar el passat 4 de març.”

D’altra banda, també el comunicat assegura que es continuarà “lluitant per garantir que la cobertura de la telefonia mòbil es faci d’acord amb la protecció de la salut dels veïns i veïnes. Aquesta lluita torna a confirmar que, gràcies a l´organització popular i de base, articulant-se amb els moviments socials, i al treball conjunt amb les institucions públiques i les organitzacions polítiques,  és possible canviar la realitat.”

La Plataforma de Marianao contra les antenes es continuarà reunint tots els dimarts, a les sis de la tarda, al local de l´Associació de Veïns. Animem a tothom a participar-hi. 


Redacció / Foto: Arxiu