Raquel Sánchez reclama una solució a l’impacte acústic del pont de la C-234

Imprimeix

L’alcaldessa de Gavà demana la instal·lació de pantalles acústiques que minimitzin el soroll que provoca el trànsit d’una de les principals vies d’accés al nucli urbà.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha traslladat avui a la Direcció General d’Infraestructures de Mobilitat Terrestre de la Generalitat la necessitat de posar fi a les molèsties que pateixen els veïns i veïnes de l’entorn del pont de la C-234 pel soroll que provoca el trànsit de vehicles.

En una carta al director general, Javier Flores, l’alcaldessa ha expressat la preocupació que provoca en els veïns i veïnes el fet que no es concreti cap actuació per posar fi a una problemàtica que fa anys que es coneix, concretament des del 2005. “Estem davant d’una reivindicació plenament justificada i llargament pendent, que tothom ha reconegut la necessitat d’atendre-la i que, en diferents moments, no només s’han determinat les solucions que calen, sinó que fins i tot es va parlar de possibles licitacions i execucions d’obres imminents”, exposa l’alcaldessa, que recorda el compromís del Govern de la Generalitat d’instal·lar pantalles acústiques per resoldre la situació.

A l’escrit, l’alcaldessa ha fet arribar al director general “el suport de l’Ajuntament a les legítimes reivindicacions i entitats sobre aquesta qüestió” i li ha demanat una reunió “per explorar les possibles solucions a aquesta problemàtica amb el detall i la celeritat necessàries.”

Redacció / Foto: Arxiu