La zona blava de Sant Vicenç deixa d’estar operativa

L’Ajuntament prepara la regulació d’aquest tipus d’aparcament i obre un procés de participació ciutadana per consensuar el futur model del servei.

El pròxim 23 de setembre està prevista la celebració d’un debat ciutadà amb la presència de la Unió de Botiguers, la Federació d’Associacions de Veïns, una Comissió Tècnica de l’Ajuntament i cinc persones a títol individual (les persones que hi vulguin participar s’han d’apuntar aquesta setmana per entrar a un sorteig el dia 18 de setembre). I és que l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha obert un procés de participació ciutadana per arribar a un consens sobre el futur model del servei de la zona blava d’aparcament, que s’adjudicaria a principis de 2016. Així, des d’ahir deixa d’estar en servei la zona blava a la població.

El Consistori prepara les noves bases que regularan la zona blava del municipi. Per fer participar els veïns i veïnes en aquest procediment, el 23 de setembre es farà un debat ciutadà mitjançant un procés de democràcia deliberativa. A la trobada, el consistori aportarà a la ciutadania tota la informació que té sobre aquest assumpte i entre tots els actors s’arribarà a una proposta comuna. Les conclusions de la trobada es recolliran en un informe que l'equip de govern tindrà en compte per fer la nova regulació de la zona blava.


Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix