Sant Boi va encapçalar els actes comarcals de la Diada

Imprimeix

L’acte va estar presidit per l'alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, i el conseller de Cultura, Ferran Mascarell.

L'església de Sant Baldiri de Sant Boi de Llobregat va acoliir divendres 11 de setembre la Diada Nacional de Catalunya amb la tradicional ofrena floral a la tomba de Rafael Casanova. Van encapçalar l’acte l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i el conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell. També hi han assistit el vicepresident de l'Àrea Estratègica de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Gerard Pisarello; el president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Josep Perpinyà, i el diputat adjunt d'Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona, Josep Ramon Mut. A més l'acte ha comptat amb la presència d'alcaldes i alcaldesses del Baix Llobregat i representants dels grups parlamentaris catalans, els partits polítics, els sindicats, les organitzacions empresarials i més prop d'un centenar d'entitats locals. L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, va manifestar que "és un moment de commemoració històrica, però també de reivindicació política i social."

Abans de l'ofrena floral s'ha hissat la senyera, com és habitual, a la plaça de Mossèn Jaume Oliveras. El lliurament de la bandera a les autoritats va ser protagonitzada aquest cop pels gegants de Sant Boi, Baldiri i Ramona, amb motiu de les seves noces de plata.


Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi