Els santandreuencs tenen més facilitats per a la seva mobilitat

Entra en funcionament una passarel·la que salva el desnivell dels jardins de Bonaventura Pedemonte amb un pressupost de 30.000 euros i s’ha construït a petició dels veïns de la zona.

Els santandreuencs ja tenen la nova passarel·la de fusta que salva el desnivell dels jardins de Bonaventura Pedemonte. La infraestructura, respectuosa amb el Medi Ambient, queda integrada a l’espai i suposa facilitar el pas de persones que portin un cotxet de nen, carros de la compra o que tinguin mobilitat reduïda. L’obra, que ha comptat amb un pressupost de 30.000 euros, ha consistit en la instal·lació d’una passarel·la que travessa els jardins de Bonaventura Pedemonte i que comunica la zona de l’Escola Àngel Guimerà amb el carrer de Mossèn Playà. L’actuació també ha suposat la urbanització de la zona i la renovació de la vegetació.

L’alcalde, Enric Llorca, ha remarcat que “actuacions com aquesta facilita el dia a dia de les persones” i ha apuntat que “un Govern pot fer grans obres, executar projectes de gran envergadura i elevats pressupostos, però també ha d’estar pendent dels petits detalls i d’obres menors, amb pressupostos discrets, que contribueixen a millorar el dia a dia de les persones.”

 

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix