Les parades del Mercat de la Muntanyeta aixequen la persiana

Imprimeix

Resta pendent les obres de la façana principal, que permetran crear-hi dos nous locals comercials i traslladar a l'edifici del mercat l'oficina d'expedició del DNI i el passaport de la Policia Nacional.

Des d’avui les diferents parades del Mercat Municipal Centre-La Muntanyeta de Sant Boi de Llobregat han tornat a recuperar la seva activitat comercial. Les obres de millora i ampliació entren en una nova fase, i el supermercat de la cadena Lidl tornarà a estar operatiu a partir del dia 10. Les obres de millora i ampliació del mercat formen part del Pla de Comerç 2020, elaborat per l'Ajuntament amb la Taula de Comerç de Sant Boi, i han de servir com una primera actuació encaminada a modernitzar el principal eix comercial de la ciutat.

Segona fase

L'execució del projecte d'obres continuarà fins a la pròxima primavera. Els treballs realitzats fins ara han permès modernitzar la façana lateral del mercat i donar-li més visibilitat i més llum, habilitar espais per a sis noves parades d'alimentació (en total hi ha 26 espais de venda) i ampliar la superfície del supermercat Lidl. Ara queden pendents, entre altres tasques, les obres de la façana principal, que permetran crear-hi dos nous locals comercials i traslladar a l'edifici del mercat l'oficina d'expedició del DNI i el passaport de la Policia Nacional.

El finançament anirà a càrrec de l'Ajuntament (mitjançant una subvenció de l'Àrea Metropolitana de Barcelona) i de la comercialització dels nous espais, amb una aportació de l'empresa Lidl.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi