Oriol Junqueras presideix la sessió inaugural del curs escolar 2015-16

L’alcalde de Sant Vicenç, que va manifestar que “Som rics perquè tenim diversitat de llengües, de creences, d’orígens, d’educacions i de voluntats”, va obrir la possibilitat d’acollir a la ciutat refugiats del conflicte bèl·lic de Síria.

L’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras, va presidir la sessió inaugural del curs escolar 2015-2016, en un acte que va tenir lloc a l’edifici municipal del Molí dels Frares. Junqueras va destacar la tasca de la comunitat educativa en la seva defensa de la diversitat cultural. “Som rics perquè som diferents, per la nostra diversitat de llengües, de creences, d'orígens, d'educacions i de voluntats”, va dir Junqueras.

A més també va avançar la possibilitat d’acollir a Sant Vicenç dels Horts refugiats del conflicte bèl·lic a Síria. En aquest sentit, per l’alcalde aquesta acollida “malgrat ser complexa, no és una dificultat, sinó un gran repte, una gran oportunitat, perquè podem demostrar com a societat la riquesa de la diversitat. La nostra comunitat educativa, la nostra societat, posen en valor aquesta riquesa, i el compromís de l’Administració és preservar i tenir cura d’aquesta.”

Acte seguit, es van rememorar els 30 anys de treball en xarxa de la comunitat educativa, gràcies al qual es programen totes les activitats del Catàleg de Dinàmica Educativa, que per al curs 2015-2016 aplega més de 60 activitats i programes que ofereixen als centres educatius oportunitats d’aprenentatge i permeten que l’escola s’acosti a la ciutat i al seu entorn.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Vicenç

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix