L’Ajuntament de Molins de Rei també s’ofereix per acollir refugiats

S’ha posat a disposició del govern de Catalunya i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona per acollir les persones que escapen del conflicte armat de Síria.

Molins de Rei és el segon municipi, després de Sant Feliu de Llobregat, en anunciar que s’ofereix per acollir refugiats que escapen del conflicte armat de Síria. L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, i el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, han enviat una carta al director general per a la Immigració, Xavier Bosch, i a la presidenta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Ada Colau, per oferir la vila. De fet, l’Ajuntament ja ha pres les mesures oportunes per, arribat el cas, acollir les persones refugiades que puguin arribar a Molins de Rei.

Joan Ramon Casals ha dit al respecte que “no ens podem quedar de braços plegats davant el que estem veient cada dia pels mitjans de comunicació, i per això hem decidit que Molins de Rei pugui donar acollida temporal a aquesta gent que s’ha vist forçada a deixar el seu país”. Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, ha assegurat que “donar acollida a aquestes persones és un tema de dignitat i de solidaritat, d’oferir allò que més necessiten unes persones que estan passant per una situació dramàtica”. Finalment, la regidora de Solidaritat, Cooperació, Pau i Drets Humans, Jessica Revestido, ha volgut destaca que “Molins de Rei ja ha demostrat moltes vegades la seu vessant més solidària i altruista, i per aquest motiu ara ens tocava tornar a estar a l’alçada i fer de la vila un refugi segur i amable per aquelles persones que marxen d’un conflicte armat terrible.”

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
170

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix