L’Ajuntament de Vallirana demanarà una revisió del PPGG del 2016

Imprimeix

Els pressupostos proposen 18 milions que es destinaran a la Variant en lloc dels 34,3 que s’havien previst.

La Comissió de Treball per a la Variant formada pels partits representats a l’Ajuntament de Vallirana i per la ciutadania es va reunir amb caràcter extraordinari per valorar els Pressupostos Generals de l’Estat PPGG 2016 pel que fa a la inversió a la construcció de la variant. A aquesta reunió s’hi van afegir diversos regidors de l’equip de govern i els nous regidors del consistori, així com més representants de la ciutadania.

Després d’analitzar la retallada de pressupost per al 2016 pel que fa a la previsió que s’havia fet en els PPGG del 2015, en concret es passa d’una previsió per al 2016 de 34,3 milions d’euros a la proposta per aquest 2016 de 18 milions, la Comissió sol·licitarà que es revisin els PPGG i es mantinguin els 34,3 milions d’inversió previstos inicialment.

La Comissió va realitzar un ple extraordinari i urgent ahir dimarts 11 d’agost on tots els partits representats al consistori municipal aprovaran per unanimitat una moció al Ministeri on se li demanarà que torni a destinar els 34,3 milions que havia previst en els PPGG del 2015.

Quinze anys

Tanmateix es va demanar als partits que presentin esmenes als PPGG 2016 amb la finalitat de recuperar la inversió prevista i no endarrerir encara més unes obres que es van iniciar el 2004 i que per tant, en cas d’acabar-se el 2019, hauran trigat 15 anys a construir poc més de 2 Km de variant.

Per part de l’Ajuntament i de la Comissió se sol·licitaran també reunions amb el Ministerio de Foment, ja que fins ara no s’ha tingut cap comunicació informant del canvi en les inversions per a la variant i els motius que l’han provocat.

Redacció / Foto: Arxiu