×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 627

El govern municipal olesà respectarà el resultat de la consulta urbanística

Imprimeix

Can Llimona es mantindrà com a zona agrícola i els terrenys del camp de futbol serà d’equipament.

L’alcaldessa d'Olesa de Montserrat, Pilar Puimedon, ha anunciat públicament que es compromet a respectar la decisió de la ciutadania i prendre les mesures necessàries perquè el futur Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) contempli que el pla de Can Llimona es mantingui com a zona agrícola i els terrenys del camp de futbol també es mantinguin com a terrenys d’equipament.

En el seu moment, l’equip de Govern ja havia manifestat la seva voluntat de respectar el resultat de la consulta, malgrat que aquesta no era vinculant, tot i que sí totalment legal, ja que després d’un llarg i complicat procés burocràtic, l’ajuntament va obtenir el permís del govern central. De fet, va ser el primer ajuntament de l’Estat que podia fer una consulta popular d’aquestes característiques emparant-se en la Llei de Consultes de 2010. 

Al darrer Ple l’alcaldessa també va voler reiterar el compromís del Bloc Olesà d’impulsar altres consultes ciutadanes, ja que, va assegurar, l’Equip de Govern creu “en la democràcia participativa.”

Redacció / Foto: Ajuntament d’Olesa de Montserrat