Sant Feliu de Llobregat celebra la Festa Major de Sant Llorenç

Imprimeix

La festivitat del patró de la ciutat es concentrarà al voltant de la plaça de la Vila, on hi haurà activitats tradicionals obertes a tothom.

Del 7 al 10 d'agost Sant Feliu de Llobregat celebrarà una nova edició de la Festa Major de Sant Llorenç, patró de la ciutat. La festivitat es concentrarà al voltant de la plaça de la Vila, on hi haurà activitats tradicionals obertes a tothom. Les associacions Calaix de Sastre, Balls d'Envelat o la Colla de Campaners de Sant Feliu organitzen algunes de les activitats de la celebració.

El divendres 7 d'agost obrirà la festa un espectacle de màgia. La jornada de dissabte 8 d'agost inclourà propostes per al públic infantil com les bitlles tradicionals o el refresc de contes. Ja a la nit, el sopar i el ball a la fresca posaran punt final al dia. A més, el diumenge 9 hi haurà sessió de cinema a la fresca.

La cloenda tindrà lloc el dilluns 10 d'agost, dia en què es fa el repic de campanes i la missa de Sant Llorenç a la catedral de Sant Llorenç. A la tarda es convida la ciutadania a ballar sardanes amb la Cobla Rambles, i a la nit, el punt final de la festa serà una sessió d'havaneres i rom cremat, a càrrec del grup Cavall Bernat.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Feliu