Mig miler d’andreuencs es beneficien de la solidaritat europea

L’Ajuntament ha començat aquesta setmana el repartiment de 24 tones d’aliments destinades a les famílies més desfavorides del municipi baixllobregatí.

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha començat aquesta setmana el repartiment de vint-i-quatre tones d'aliments entre les famílies més desafavorides de la ciutat. Els aliments procedeixen de la Unió Europea i estan emmagatzemats a dependències municipals. En total són 24 tones d'aliments secs i que no es fan malbé ràpidament, com ara pasta, arròs o llegums, que es repartiran en dues etapes. La primera, que és la que ara comença, suposa la distribució de 13.800 quilos de menjar i la resta es repartirà després de l'estiu.

De la campanya es beneficien 153 famílies de la ciutat, integrades per 502 persones, que són usuàries dels serveis socials municipals. D'entre els beneficiaris, 30 tenen entre 0 i 2 anys i 135 en tenen menys de 15 anys.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix