×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 627

L’Ajuntament de Castellví fa una enquesta per valorar el servei del transport públic

Imprimeix

L’objectiu és poder tenir un retrat el més ajustat possible de la situació actual per orientar eventuals millores.

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha posat en marxa, per diferents canals, una enquesta per saber com la ciutadania utilitza les línies de transport públic que passen per la localitat baixllobregatina. L’objectiu del govern municipal és detectar necessitats dels veïns i veïnes de Castellví que no quedin cobertes pels actuals serveis, per poder orientar, davant dels organismes competents en la matèria, possibles millores.

L’enquesta sobre el transport públic s’ha dividit en dos models diferents, ja que són dues les línies d’autobús que passen pel municipi i enllacen amb localitats veïnes –una dóna cobertura a Miralles, el polígon, el nucli urbà i el Taió, i l’altra, a Can Sunyer i Valldaina. L’enquesta s’ha fet arribar als domicilis i, al mateix temps, se n’han deixat còpies a l’Ajuntament i al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina a disposició de la ciutadania.

L'alcalde, Joan Carles Almirall, destaca que "tal com vam proposar, volem saber l'opinió i les necessitats dels veïns i veïnes de Castellví. Aquesta enquesta del servei d'autobús és una més de les que vindran en els propers mesos, i que tindran continuïtatdurant la legislatura per saber què opinen els veïns de temes que vagin sorgint."

Redacció / Foto: Ajuntament de Castellví de Rosanes