L’Ajuntament de Castellví fa una enquesta per valorar el servei del transport públic

L’objectiu és poder tenir un retrat el més ajustat possible de la situació actual per orientar eventuals millores.

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha posat en marxa, per diferents canals, una enquesta per saber com la ciutadania utilitza les línies de transport públic que passen per la localitat baixllobregatina. L’objectiu del govern municipal és detectar necessitats dels veïns i veïnes de Castellví que no quedin cobertes pels actuals serveis, per poder orientar, davant dels organismes competents en la matèria, possibles millores.

L’enquesta sobre el transport públic s’ha dividit en dos models diferents, ja que són dues les línies d’autobús que passen pel municipi i enllacen amb localitats veïnes –una dóna cobertura a Miralles, el polígon, el nucli urbà i el Taió, i l’altra, a Can Sunyer i Valldaina. L’enquesta s’ha fet arribar als domicilis i, al mateix temps, se n’han deixat còpies a l’Ajuntament i al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina a disposició de la ciutadania.

L'alcalde, Joan Carles Almirall, destaca que "tal com vam proposar, volem saber l'opinió i les necessitats dels veïns i veïnes de Castellví. Aquesta enquesta del servei d'autobús és una més de les que vindran en els propers mesos, i que tindran continuïtatdurant la legislatura per saber què opinen els veïns de temes que vagin sorgint."

Redacció / Foto: Ajuntament de Castellví de Rosanes

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix