Molins de Rei reconeix els seus millors alumnes de l’any

Imprimeix

Han estat vint-i-cinc nois i noies de Batxillerat i Formació Professional de Grau Superior els que van rebre un guardó en un acte que es va celebrar a la Sala Gòtica.

La Sala Gòtica va ser l’escenari de l’acte de reconeixement que l’Ajuntament de Molins de Rei va voler fer a vint-i-cinc nois i noies pel seu l’esforç i els bons resultats obtinguts pels millors alumnes que acaben els estudis a la vila amb un acte institucional. Va ser el sisè any consecutiu que es feia i, concretament, van ser guardonats dotze alumnes de l’IES Bernat el Ferrer, vuit més de l’IES Lluís de Requesens i cinc del Col·legi Virolai.

Un esdeveniment que s’impulsa en el marc del Pla Local de Joventut 2014-2016 MOU! i s’engloba en el Programa d’Informació i Dinamització als Centres Educatius de Secundària (PIDCES) de Molins de Rei mitjançant el Punt Jove, té com a principals objectius reconèixer l'esforç i la dedicació dels i les joves; valorar la seva trajectòria personal per motivar-los a prosseguir els seus estudis en aquells nivells d'ensenyament que decideixin escollir; i, finalment, conèixer com el món empresarial aplica els criteris de qualitat i excel·lència en la gestió de persones.

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei