Els veïns de Can Batlle continuen sense tenir aigua a casa seva

L’Ajuntament de Vallirana s'ha reunit avui amb l’empresa de subministradora Aqualia per saber com estava una situació que ja fa més d’una setmana que afecta un gran nombre de persones.

L’Ajuntament de Vallirana ha mantingut avui una reunió de treball i de seguiment dels problemes en la xarxa de subministrament d’aigua amb l’empresa Aqualia que ha afectat un gran nombre de persones en els diferents barris del municipi baixllobregatí. En aquesta reunió l’empresa ha informat que els dipòsits es van recuperant a poc a poc i que, actualment, la zona més afectada és Can Batlle. Aqualia també ha informat al consistori que s’ha detectat una avaria a la xarxa al carrer del Pintor Mir a Vallirana Parc.

També continua l’arribada de cisternes amb aigua procedents de Cervelló per donar servei als ciutadans i ciutadanes més afectats. A més, l’Ajuntament de Vallirana ha confirmat que està estudiant la possibilitat d’interconnectar-se amb la xarxa del poble veí. D’altra banda, demà dimarts es reprendran les feines per intentar recuperar el Pou Nou.

Redacció / Foto: Ajuntament de Vallirana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix