Més suport econòmic als projectes de socialització de llibres de text a Pallejà

Imprimeix

L'augment pretén ajudar a les AMPA de les escoles públiques amb la despesa que suposarà la renovació de material per al curs 2015-2016.

L'Ajuntament de Pallejà incrementarà la partida pressupostària destinada a subvencionar els projectes de socialització de llibres de text que es duen a terme a les escoles públiques del municipi baixllobregatí. La voluntat del consistori municipal és garantir el bon funcionament d'aquestes iniciatives que pretenen ajudar les famílies amb les despeses de l'inici del curs escolar.

Aquest suport permetrà a les AMPA pal·liar, en part, l'augment del cost que suposarà la renovació de material per al curs 2015-2016. Aquest increment ve donat per l'aplicació de la nova llei estatal d'ensenyament que modifica els continguts dels llibres de text i impossibilita que es puguin aprofitar els que s'han utilitzat durant l'actual curs escolar.

La subvenció es calcularà tenint en compte la quantitat de 75 € per alumne i es donarà a les associacions de pares i mares que seran les encarregades de distribuir-la segons el projecte del centre.

Redacció / Foto: Arxiu