Sant Boi ofereix una àmplia proposta d’activitats de lleure als visitants

Imprimeix

La programació del “Summer Experience” permet gaudir de la natura, del patrimoni històri i l’oferta musical aquest estiu al municipi baixllobregatí.

L'Ajuntament de Sant Boi convida les persones que visiten la ciutat baixllobregatina a gaudir de la natura, el patrimoni històric i l'oferta de música en directe. El consistori municipal ha editat un tríptic informatiu, dissenyat per l’empresa Kukuxumusu i titolat "Summer Experience", que explica totes les activitats que es poden realitzar durant l’estiu. Els tríptics de 'Summer Experience' es distribueixen als hotels de la ciutat, als restaurants i edificis públics.

Oferta variada

La programació del “Summer Experience” recull activitats a l'entorn natural ("Fem de pagès!!!", Vespres a Can Julià i Aplec de Sant Ramon -foto-), activitats de patrimoni i cultura (Nit medieval i Nit d'estiu al museu), cicles de música en directe (Música a la fresca a la Torre de Benviure i Nits de ball al parc de la Muntanyeta) i esdeveniments com les festes de barri, les revetlles de Sant Joan o el festival de música Altaveu.

Les activitats de "Summer Experience" es poden consultar al web municipal i a l'aplicació mòbil SBApp (Android i Apple).

Redacció / Foto: Arxiu