Cornellà ha acollit la dotzena edició del Dia de la Seguretat Privada

Imprimeix

Ha presidit l’acte la Delegada del Govern, Llanos de Luna, que ha manifestat que aquest sector “es configura com auxiliar i col·laborador amb les forces i cossos de seguretat de l’Estat, a les que complementa en la seva tasca de protegir i garantir la seguretat dels ciutadans”.

Cornellà ha acollit la dotzena edició del Dia de la Seguretat Privada

Ha presidit l’acte la Delegada del Govern, Llanos de Luna que ha manifestat que aquest sector “es configura com auxiliar i col·laborador amb les forces i cossos de seguretat de l’Estat, a les que complementa en la seva tasca de protegir i garantir la seguretat dels ciutadans”.

La Delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, ha presidit aquest matí l’acte de la dotzena edició del Dia de la Seguretat que s’ha celebrat a l’Auditori de Cornellà de Llobregat. Durant l’acte s’han lliurat un total de 300 mencions als professionals de la seguretat privada que han destacat per la seva entrega al servei i col·laboració amb les forces i cossos de seguretat de l’Estat. A més s’han lliurat també diferents mencions honorífiques a diversos professionals de la seguretat privada que en el darrer any han destacat pel seu singular comportament.

Durant la seva intervenció, que posava punt final a l’acte, Llanos de Luna ha destaca que la seguretat privada “es configura com auxiliar i col·laboradora de les forces i cossos de seguretat als que complementa en la seva tasca de protegir i garantir la seguretat dels ciutadans” i ha afegit que “la professionalitat demostrada per la seguretat privada en benefici d’una seguretat comuna ha fet mereixedora d’un generalitzat reconeixement per part de la societat espanyola”. A més, la Delegada del Govern a recordar que com l’objectiu de compartir informació amb els professionals de la seguretat privada, la Policia Nacional van promoure, fa tres anys, la creació del Pla Red Azul “del que ja poden constatar els beneficis”. Amb la mateixa finalitat, la Guàrdia Civil va impulsar el Programa Coopera. D’altra banda, Llanos de Luna s’ha mostrat convençuda que “amb l’ajuda de tots, i sota el principi de lleialtat que regeix qualsevol col·laboració institucional seguirem avançant cap a una encara millor coordinació.”

També han assistit a l’acte el General Cap de la VII Zona de la Guàrdia Civil, el Cap Superior de Policia Acctal i els subdelegats del Govern de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona entre altres personalitats.

Redacció / Foto: Policia Nacional